Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-04-2020 04:28:05

Labi1995
Membre
Date d'inscription: 23-01-2019
Messages: 334

n een gebruiker een nieuw paar kopen van zeer

Gepatenteerde schoenen gigantische Nike schoenen die worden getokeniseerd als een niet-fungible token (NFT) op de Ethereum-blockchain, genaamd CryptoKicks.The patent - gedateerd dec. 10 - beschrijft een digitaal bezit voor schoenen en manieren om Adidas Superstar Dam het te Nike Air Max 95 Femme gebruiken. Nike Internationalist Dámské Een implementatie Nike Air Force 1 Femme van de technologie die in Nike Air Max 2017 Femme het document wordt beschreven, is een Ethereum ERC721- of ERC1155-token dat wordt gebruikt om een ??fysieke schoen te authenticeren en af ??te handelen. Het token wordt 'ontgrendeld' met de aankoop van een overeenkomstige fysieke schoen door een 10-cijferige schoenidentificatiecode te koppelen aan de identificatiecode van de eigenaar. Het systeem is blijkbaar bedoeld om een ??manier te bieden om de authenticiteit van de goederen te garanderen, zoals beschreven in het octrooi:

"Toekomstige en huidige eigenaren [...] kunnen digitale activa kopen en verkopen via een of meer blockchain-grootboeken die werken op het gedecentraliseerde computersysteem. [...] Bij wijze van voorbeeld, en niet als beperking, kan een gebruiker een nieuw paar kopen van zeer gewilde sneakers van Nike Air Force 1 Femme een Nike Air Max 270 Femme Nike Roshe Run Femme geverifieerde leverancier Nike Air VaporMax Mujer die geauthenticeerde Nike Air Max 720 Damen herkomstgegevens Nike Air Max 2017 Dam voor de sneakers kan verstrekken. [...] Na ontvangst van de schoenendoos met de gekochte sneakers, scant de gebruiker de doos UPC met een barcodescanfunctie in een sneakers-app die op de smartphone van de gebruiker werkt. ”Wanneer het schoeisel wordt verkocht, kan het eigendom van het digitale token worden doorgegeven naast het fysieke product. Het eigendom van die tokens wordt beheerd in een speciale app, die ook de merkbetrokkenheid wil vergroten.

Interessant is dat Nike ook suggereert dat het cre?ren van tokens kan worden gekoppeld aan de verkoop van schoenen, waardoor ook de schaarste aan schoenen in omloop kan worden gecontroleerd. Het patent luidt: "Wanneer een consument een echt paar schoenen koopt, kan een digitale representatie van een show worden Nike Air Max 2017 Dámské gegenereerd, Nike Internationalist Femme gekoppeld Nike Air Max 97 Damen aan de Nike Dunk High Dam consument, en een cryptografisch Nike Air Max 270 Dam token toegewezen krijgen, waarbij de digitale schoen en het cryptografische token gezamenlijk een 'CryptoKick' vertegenwoordigen. ' Het patent leent ook idee?n van het populaire blockchain collectible cats-spel CryptoKitties. Meer specifiek suggereert het dat de schoenen kunnen worden gefokt: momenteel kunnen Ethereum en Bitcoin respectievelijk ongeveer 15 en 7 transacties per seconde (TPS) verwerken - veel minder dan de bijna 45.000 TPS van Visa. TON moet dus meer dan Visa verwerken om zijn miljoenen gebruikers te faciliteren.

Hors ligne

 

Pied de page des forums