Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-04-2020 06:58:30

Labi1995
Membre
Date d'inscription: 23-01-2019
Messages: 334

trainingsbelastingen zouden kunnen d

Waarom is energieretour belangrijk? Iain Hunter, Ph.D., hoogleraar bewegingswetenschap aan de Brigham Young University, vond een aanwijzing waarover hij schreef in een studie van juni 2019 in de Journal of Sports Sciences, waar ik probeerde Hoogkamer en Kram's studie naar metabole kostenvergelijking in 2018 te repliceren . Beide studies toonden aan dat hardlopers een langere stap in de Vaporfly hadden dan andere schoenen, wat logisch is vanuit een hoger effici?ntieperspectief: hoe verder je per stap reist, hoe sneller je bij een bepaalde cadans gaat, maar Hunter heeft ook een paar parameters gemeten www.ragamuffins.fr Nike Air Max 95 Femme die Nike Air Max 95 Mujer de Nike Air Force 1 Damen CU-studie deed dat Nike Air Max 720 Womens niet, zoals verticale oscillatie - in wezen hoe hoog de hardloper stuitert bij elke stap. Daar ontdekte Hunter dat de Vaporfly ertoe leidde dat hardlopers hoger stuiterden, wat normaal gesproken zou correleren met een lager lopende economie, 'tenzij het niet het lichaam is dat de energie genereert om dat mogelijk te maken', zegt Hunter.

De CU-studie vond iets hogere piekkrachten op impact voor de Vaporfly (het tegenovergestelde van de BYU-studie), maar omdat de schoen zo zacht is, theoretiseert Hoogkamer dat deze voor de hardloper eigenlijk minder hard aanvoelt, waardoor de hardloper langere stappen kan nemen . Dat kan in de loop van een seizoen net zo belangrijk zijn als tijdens een enkele race. Tijdens de Footwear Biomechanics Conference in juli 2019 presenteerde Nike-onderzoeker Brett Kirby gegevens die Nike Air Max 270 Womens www.morganelafer.de aantonen Nike Dunk High Womens Nike Air Max 270 Femme dat hardlopers Adidas NMD Dam die de Vaporfly droegen, minder spierschade opliepen dan een controlegroep die andere schoenen droeg. Verminderde spierpijn suggereert dat ze hogere trainingsbelastingen zouden kunnen dragen.

Wat het mechanisme ook is, het is onmiskenbaar effectief. Naast de CU- en BYU-onderzoeken ontdekte Kyle Barnes, Ph.D., hoogleraar bewegingswetenschap aan de Grand Valley State, vergelijkbare veranderingen in de loopeconomie in vergelijking met de Adizero Adios Boost 3. En in een rommeliger maar veel groter monster grootte, de Upshot van de New York Times onderzocht ongeveer een half miljoen marathontijden van openbare gegevens zoals Strava en concludeerde dat hardlopers die de Vaporfly droegen gemiddeld drie tot vier procent sneller liepen dan vergelijkbare hardlopers in de meeste andere schoenen, en een procent sneller Nike Internationalist Damen Adidas Superstar Dámské dan Nike Internationalist Dámské de Nike Air Force 1 Femme volgende Nike Air Zoom Spiridon Womens snelste schoen, Nike's Zoom Streak. (De auteurs merkten op dat "de analyse suggereert dat, in een race tussen twee marathonlopers met hetzelfde vermogen, een hardloper die Vaporflys draagt ??een echt voordeel zou hebben.")

Hors ligne

 

Pied de page des forums